Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu yere düşürmek

Rüyada telefonu yere düşürmek

Rüyada telefonu yere düşürmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, belki ölümler görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonu yere düşürmek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada telefonu yere düşürmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada telefonu yere atmak başına türlü belalar geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Rüyada telefon düşürmek yeni işlerin geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu suya düşürmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments