Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu yere atmak

Rüyada telefonu yere atmak

Rüyada telefonu yere atmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, uğranılan zararın telafi edileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonu yere atmak gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada telefonu yere atmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu suya atmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon atmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj atmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefondan mesaj atmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu atmak ilerledikçe ilerleyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu atmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, malını ve canını emniyete alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu denize atmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments