Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon düşürmek

Rüyada telefon düşürmek

Rüyada telefon düşürmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine yorulur.

Rüyada telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon düşürmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Rüyada telefonu elinden düşürmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada telefonu denize düşürmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet eder.

Rüyada denize telefon düşürmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments