Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, işinin en iyisi olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada telefonun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada telefonu yere düşürmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü yollara gireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonu yere atmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada telefonu elinden düşürmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon düşürmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments