Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla uğraşmak

Rüyada telefonla uğraşmak

Rüyada telefonla uğraşmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla uğraşmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada telefonla uğraşmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunların biteceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada düşmanla uğraşmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan uğraşmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerle uğraşmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada işle uğraşmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, evine haciz geleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada çiçekle uğraşmak hayırlı yollara gireceğine, sorunsuz geçeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments