Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle uğraşmak

Rüyada kedilerle uğraşmak

Rüyada kedilerle uğraşmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kedilerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada kediyle uğraşmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle uğraşmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada rakamlarla uğraşmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dişlerle uğraşmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada parayla uğraşmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada sularla uğraşmak yorgun ve hasta hissedeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak kötü yollara gireceğine, arif kimselerden sayılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaatla uğraşmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments