Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan uğraşmak

Rüyada şeytan uğraşmak

Rüyada şeytan uğraşmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan uğraşmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan uğraşmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada şeytanla uğraşmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyle uğraşmak endişelerinin son bulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada unla uğraşmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Rüyada polisle uğraşmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerle uğraşmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyle uğraşmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments