Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak gönül kapılarını açacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, başarıları ile tanınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak yaklaşan güzel günlere, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, fakirlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada işle uğraşmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada köpeklerle uğraşmak dertlerin sonlanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada saçıyla uğraşmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işarettir.

Rüyada farelerle uğraşmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments