Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işle uğraşmak

Rüyada işle uğraşmak

Rüyada işle uğraşmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, varlık içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Rüyada işle uğraşmak gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada işle uğraşmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada insan pisliğiyle uğraşmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeyle uğraşmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanla uğraşmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sinirlerinin yıpranacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments