Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla uğraşmak

Rüyada düşmanla uğraşmak

Rüyada düşmanla uğraşmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalettir.

Rüyada düşmanla uğraşmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada düşmanla uğraşmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, güvensizliğini yeneceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinlerle uğraşmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada toprakla uğraşmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada tarımla uğraşmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada işle uğraşmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada ticaretle uğraşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böceklerle uğraşmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments