Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekle uğraşmak

Rüyada çiçekle uğraşmak

Rüyada çiçekle uğraşmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, ele geçen kazancın azalacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada çiçekle uğraşmak kazancından başkalarına da vereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle uğraşmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, imkânlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ileriye gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada bebekle uğraşmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Rüyada yılanla uğraşmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeyle uğraşmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments