Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi telefonla aramak

Rüyada polisi telefonla aramak

Rüyada polisi telefonla aramak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada telefonla polis aramak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi telefonla aramak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada telefonla polisi aramak yapılan işte yalnız kalınacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis aramak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada polisin aradığını görmek başarıların devamlı olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada polisin evi aradığını görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada polisi aramak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi aradığını görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments