Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise telefon etmek

Rüyada polise telefon etmek

Rüyada polise telefon etmek hayatından razı geleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Rüyada polise telefon etmek gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada polise telefon etmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada telefonla polis aramak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına inanılır.

Rüyada polisle telefonda konuşmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret eder.

Rüyada polisi telefonla aramak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada telefonda polisle konuşmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada kendini polis olarak görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments