Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla polis aramak

Rüyada telefonla polis aramak

Rüyada telefonla polis aramak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla polis aramak gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada telefonla polis aramak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada telefonla polisi aramak gönül işlerinin hareketleneceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada polisi telefonla aramak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin aradığını görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi aramak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Rüyada polis aramak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi aradığını görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments