Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla polisi aramak

Rüyada telefonla polisi aramak

Rüyada telefonla polisi aramak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Rüyada polisi telefonla aramak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada telefonla polisi aramak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Rüyada polisin aradığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada polisi aramak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada polisi aradığını görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada polis aramak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada polisin evi aradığını görmek yiyip içeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments