Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi aradığını görmek

Rüyada polisi aradığını görmek

Rüyada polisi aradığını görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, övgü dolu sözler duyacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisi aradığını gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada polisin evi aradığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Rüyada polisi aramak çok kötü olaylar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada polis aramak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak kazancını doğru şekilde kullanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla polisi aramak yeni bir araba satın alınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada polisi aradığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, güçten ve takatten düşeceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada polisin aradığını görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments