Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin aradığını görmek

Rüyada polisin aradığını görmek

Rüyada polisin aradığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ihanet göreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada polisin aradığını gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada polisin evi aradığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada telefonla polisi aramak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin aradığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada polisi aramak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada polis aramak aile hayatında huzuru yakalayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla polis aramak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada polisi aradığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments