Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi aramak

Rüyada polisi aramak

Rüyada polisi aramak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisi aramak gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada polis aramak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisi aradığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada telefonla polis aramak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada polisin evi aradığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hanesinin bollukla dolacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada polisin aradığını görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada polisi aramak doyasıya hasret gidereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntılarından arınacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments