Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis aramak

Rüyada polis aramak

Rüyada polis aramak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına inanılır.

Rüyada polis aramak gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada polisin evi aradığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis aramak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına tabir olunur.

Rüyada polisin aradığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, gerekirse özür dileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisi aramak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla polis aramak günahların da affolacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, engellerin aşılacağına, gözyaşı döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak geçimi zorluklarla kazanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlık ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisi aradığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments