Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda susmak

Rüyada telefonda susmak

Rüyada telefonda susmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda susmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada telefonda susmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalettir.

Rüyada susmak konuşmamak esenlik bulup, mutlu olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada konuşmamak susmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon yapmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada telefon kabı almak güzel bir hayat geçireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments