Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon yapmak

Rüyada telefon yapmak

Rüyada telefon yapmak yaşanan sorunların sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada telefon yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Rüyada telefon yapmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşme yapmak evliyseniz eşle iyi geçime, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına inanılır.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla arama yapmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek aralarından su sızmayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments