Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmamak susmak

Rüyada konuşmamak susmak

Rüyada konuşmamak susmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmamak susmak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada konuşmamak susmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada susmak konuşmamak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunlarını unutacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda susmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bir bebeğin konuştuğunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, bilgi ile donanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Rüyada koçun konuştuğunu görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördeğin konuştuğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgili telefonda konusmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinin konuştuğunu görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments