Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yardımda bulunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine yorulur.

Rüyada telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon konuşması dinlemek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda konuşamamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, iş güç sahibi olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Rüyada telefonla konuşanı görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments