Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susmak konuşmamak

Rüyada susmak konuşmamak

Rüyada susmak konuşmamak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susmak konuşmamak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada konuşmamak susmak tamamen içine kapanacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sadaka ya da zekat vereceğine alamet eder.

Rüyada susmak konuşmamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda susmak büyük fırsatlar elde edeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasıyla konuştuğunu görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada topluluğa konuşma yapmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada topluluk önünde konuşma yapmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek kendini yiyip bitireceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments