Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda kadın sesi duymak

Rüyada telefonda kadın sesi duymak

Rüyada telefonda kadın sesi duymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, kalıcı başarıyı yakalayacağına, tabiatı kötü olan kişiye, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Rüyada telefonda ses duymak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada telefondan ses duymak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalettir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada telefon sesi duymak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir kadın sesi duymak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments