Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda erkek sesi duymak

Rüyada telefonda erkek sesi duymak

Rüyada telefonda erkek sesi duymak başarısının çoğalacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda ses duymak dertlerin dermanının bulunacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefondan ses duymak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aşkının da kalıcı olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefon sesi duymak güzel bir evliliğe, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına alamet eder.

Rüyada erkek sesi duymak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments