Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan ses duymak

Rüyada telefondan ses duymak

Rüyada telefondan ses duymak galibiyetlerinin de çoğalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada telefondan ses duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada telefonda ses duymak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada telefon sesi duymak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak içinin ferahlayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefondan ses duymak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak güçten düşeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon sesi görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt sesi duymak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments