Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon sesi duymak

Rüyada telefon sesi duymak

Rüyada telefon sesi duymak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine alamet eder.

Rüyada telefon sesi duymak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon sesi duymak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada telefonda ses duymak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulur.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefondan ses duymak kötü günler yaşayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada telefon sesi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, nazara geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada cebrailin sesini duymak ondan faydalanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, eskisinden de iyi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments