Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda ses duymak

Rüyada telefonda ses duymak

Rüyada telefonda ses duymak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, haneye bereket geleceğine, huzurunun artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda ses duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalettir.

Rüyada telefon sesi duymak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada telefonda ses duymak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada telefondan ses duymak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon sesi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet eder.

Rüyada ses duymak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments