Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalettir.

Rüyada oku sesi duymak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada oğlunun sesini duymak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim sesi duymak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran sesi duymak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide kuran sesi duymak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, her gün daha fazla dolacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak işlerinde bir aksama yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments