Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın sesi duymak

Rüyada bir kadın sesi duymak

Rüyada bir kadın sesi duymak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada bir kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada bir kadın sesi duymak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak istenmeyen olayların yaşanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak eşler arasında bir soğukluk olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın sesi duymak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada yakının sesini duymak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kurşun sesi duymak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments