Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon seçmek

Rüyada telefon seçmek

Rüyada telefon seçmek daha çok dünya malı edineceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon seçmek gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada telefon seçmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada kalem seçmek dileklerin kabul olacağına, kısmetli bir işe atılmaya, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada meslek seçmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kavun seçmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, maddi durumunun düzeleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek eğlenceli mekânlara gideceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap seçmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın seçmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments