Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon mesajı almak

Rüyada telefon mesajı almak

Rüyada telefon mesajı almak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, saygınlık elde edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada telefon mesajı almak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada telefonla mesaj atmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj göndermek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon mesaj görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, aksiliklerin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesaj çekmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj almak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek zararların üst üste geleceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments