Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda mesaj görmek

Rüyada telefonda mesaj görmek

Rüyada telefonda mesaj görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada telefonda mesaj gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada telefon mesajı görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefondan mesaj atmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada telefonla mesaj göndermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla mesaj atmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada telefondan mesaj almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada telefonla mesaj yazmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments