Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan mesaj almak

Rüyada telefondan mesaj almak

Rüyada telefondan mesaj almak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada telefondan mesaj almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Rüyada telefonda mesaj görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada telefon mesajı almak sorunları başarıyla çözmeye, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada telefonla mesaj atmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yuva kuracağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda mesaj okumak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşamına renk geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada telefonla mesaj almak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments