Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan mesaj atmak

Rüyada telefondan mesaj atmak

Rüyada telefondan mesaj atmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada telefondan mesaj atmak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada telefondan mesaj atmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla mesaj atmak rızkının sonsuz olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada telefonda mesaj görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla mesaj çekmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla mesaj göndermek takdir toplayacağına, günah ve suç işleyeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gururlandıracak işler yapacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada telefon mesaj görmek sevindirici haberler alınacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments