Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede put görmek

Rüyada kabede put görmek

Rüyada kabede put görmek birikmiş parasının olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada kabede put gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Rüyada kabede put görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Rüyada putların yıkıldığını görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, takdir toplayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada puta tapmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada put görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kişinin fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada putlara tapmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kabede namaz kılmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabede namaza durmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeyi yüksekten görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments