Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kapatmak

Rüyada pencere kapatmak

Rüyada pencere kapatmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sorumluluk alacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulur.

Rüyada pencere kapatmak gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Rüyada açık pencereyi kapatmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapatmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin penceresini kapatmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Rüyada pencere kapatmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments