Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapatmak

Rüyada gözü kapatmak

Rüyada gözü kapatmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada gözü kapatmak gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Rüyada gözlerini kapatmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün gözünü kapatmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına inanılır.

Rüyada gözünü kapatmak stresinin çoğalacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapatmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Rüyada gözleri kapatmak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada suyu kapatmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başını kapattığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye yüz sürmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments