Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kapatmak

Rüyada gözleri kapatmak

Rüyada gözleri kapatmak başarılı olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri kapatmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada gözü kapatmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini kapatmak kendi geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada gözleri kapatmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü kapatmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün gözünü kapatmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bahtının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı kapatmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin yandığını görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments