Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla görüşme yapmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada görüşmeye gitmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kudretinin yerine geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments