Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon görüşmesi görmek

Rüyada telefon görüşmesi görmek

Rüyada telefon görüşmesi görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Rüyada telefon görüşmesi gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada telefon görüşmesi görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla görüşme yapmak duyguların karşılık bulacağına, helal rızka kavuşacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada görüşme yapmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada iş görüşmesi görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada görüşmeye gitmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments