Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş görüşmesi yapmak

Rüyada iş görüşmesi yapmak

Rüyada iş görüşmesi yapmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, şansının da döneceğine işarettir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayata daha sıkı tutunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek yüzünü güldüreceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rahat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine girmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, günahlara alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesi görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla görüşme yapmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, statü atlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments