Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görüşmeye gitmek

Rüyada görüşmeye gitmek

Rüyada görüşmeye gitmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada görüşmeye gitmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada görüşmeye gitmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş görüşmesi yapmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşme yapmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, huzurlu bir insan olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments