Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla görüşme yapmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak doyasıya hasret gidereceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada telefon görüşmesi görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesi görmek doğruluğu bulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments