Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon görüşmesi yapmak

Rüyada telefon görüşmesi yapmak

Rüyada telefon görüşmesi yapmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, geri planda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla görüşme yapmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak modern insanlarla tanışılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret eder.

Rüyada telefon görüşmesi görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza inanılır.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek hasret çekileceğine, mekân değiştireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş görüşmesi yapmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisiyle de gururlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada görüşme yapmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada iş görüşmesine girmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments