Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla görüşme yapmak

Rüyada telefonla görüşme yapmak

Rüyada telefonla görüşme yapmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşme yapmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada telefonla görüşme yapmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bol dua edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada telefon görüşmesi yapmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalet eder.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon görüşmesi görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon görüşmesi yaptığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görüşme yapmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada iş görüşmesi görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments