Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun kırıldığını görmek

Rüyada telefonun kırıldığını görmek

Rüyada telefonun kırıldığını görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Rüyada telefonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada telefonunun kırıldığını görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan telefon görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, endişelerinden kurtulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış telefon görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek yaşama sevincine kavuşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu kırıldığını görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments