Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın ayağını öpmek

Rüyada babanın ayağını öpmek

Rüyada babanın ayağını öpmek gelirinin daimi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada baba ayağı öpmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın ayağını öpmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek güzel bir haneye sahip olunacağına, içebileceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işinin başından ayrılmayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kadın ayağı öpmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Rüyada ayak altı öpmek çok büyük adımlar atacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayak altını öpmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments