Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak altını öpmek

Rüyada ayak altını öpmek

Rüyada ayak altını öpmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, yerinde saymayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak altını öpmek gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, zenginliğinin artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak altını öpmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada ayağın altını öpmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunların kalmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ayağı öpmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments